
Трюфельний домашній торт
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
170 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
50 г.
Dobryk Baking Powder
3 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Homemade Butter
225 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Akvulya Still Water 2l
140 г.
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
200 г.
Preparation steps
01
Борошно з какао і розпушувачем змішати і просіяти. Додати сіль, цукор, а потім розм'якшене вершкове масло. Довести тісто до однорідної консистенції, скачати в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у холодильник.
02
Духовку розігріти до 180. Тісто укласти, утрамбовуючи, у форму і зробити невеликі бортики. Накрити заготовку пергаментним папером і насипати суху квасолю. Поставити корж в духовку і випікатися близько 15 хвилин.
03
Яйця злегка збити. Воду з цукром нагріти на маленькому вогні і довести до стану сиропу. Шоколад розламати шматочками, масло нарізати кубиками і додати в сироп. Розтопити шоколад з маслом і додати яйця, добре розмішуючи. Розмішати до однорідного стану і додати просіяне борошно.
04
Корж дістати, папір з квасолею прибрати і вилити у форму начинку. Поставити торт в духовку і випікати близько 30-40 хвилин. За бажанням прикрасити шоколадною глазур'ю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)



















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)