
Кавуновий салат з оливками і м’ятою
І як тільки вдається деяким поєднати в одній страві такі інгредієнти, які, на перший погляд, зовсім різні? Але в підсумку виходить дуже смачна і популярна страва. Нам залишається тільки насолоджуватися смаком таких страв і ділитися ними з вами. Одна з таких - салат з оливками і м'ятою. Здавалося б, що за дивне поєднання. Але ні! Салат досить оригінальний, тому що в ньому є незвичне поєднання солодкого, солоного, кислого і гострого.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Watermelon
250 г
Packed Onion from 3kg
30 г
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
10 шт.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
50 г
Mint 50g
30 г
Lime
1/4 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10мл
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати кубиками кавун і сир. У мисці змішати оливкову олію і сік лайма. Додати до кавуна з сиром маслини і запрвку.
02
Прикрасити все листям м'яти і приправити сіллю і перцем. Подавати охолодженим.
03
04
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)