
Тости з полуницею "Сніданок аристократа"
Ingredients for the recipe
Ingredients
French Baguette 335g
1 шт.
Homemade Butter
50 г
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
50 г
Eco Ground Cinnamon
2 ст. л..
Bons Mayennais Brie Cheese 50%
200 г
Strawberries
300 г
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 170°C. Багет розрізати на 12 доволі тонких скибок.
02
Змастити кожну скибочку маслом з однієї сторони і викласти на деко змащеною стороною доверху.
03
У невеликому горнятку з'єднати цукор і корицю, нанести по 1 ч.л. цієї суміші на кожну скибку. Решту суміші відкласти.
04
Поставити багет у духовку на 5 хвилин. Потім дістати і покласти на кожну скибку по 1 шматочку сиру, повернути до духовки і запікати, поки сир злегка не розплавиться.
05
Тим часом нарізати полуницю на часточки, помістити у велику миску, посипати рештою суміші цукру з корицею, злегка перемішати.
06
На тарілки розкласти по 3 тости, на кожен покласти трохи полуниці. Можна присипати тости мигдальними пластівцями.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)