
Салат з апельсином, гранатом і фетою
Початок осені – той самий час, коли Ви можете урізноманітнити свій звичний раціон стравами з молодого буряка. У складі пропонованого салатику цей яскравий коренеплід розкривається по-новому, набуваючи несподівані смакові нотки. А все завдяки додаванню кисло-солодких апельсинів і ягід соковитого граната, які роблять салат свіжим і повітряним. Ну, і звичайно ж, всіма відомий грецький сир фета, куди ж без нього? Він надає ситність і пікантний смак. Соус, яким заправляється салатик, теж Вас здивує. Ні, це не майонез, і навіть не оливкова олія. Заправка для нашого вишуканого салату – суміш апельсинового соку і бальзамічного оцту, нагріта і уварена до появи насиченого аромату.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
120 г.
Elite Pomegranate
100 г.
Orange
200 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
80 г.
Freshme Orange Juice 0.5l
200 мл.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
40 мл.
Preparation steps
01
Відварити буряк до готовності. Потім злити воду, охолодити, очистити і нарізати кубиками. Гранат розібрати на зерна.
02
Очистити апельсини, розібрати на часточки і очистити від плівок. Розрізати часточки на частини. Змішати оцет з соком, нагріти і уварити.
03
Листя салату помити і просушити. Викласти на тарілку листя, потім буряк, зерна гранату, апельсин і фету. І так чергувати поки не закінчаться інгредієнти. Полити соусом і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)