Італійський пиріг з виноградом - Image

Італійський пиріг з виноградом

Number of servings: 8Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Виноград - ягода, яка прикрасить будь-яку страву, зробить її неповторною. Більше того, виноград містить в собі безліч корисних речовин - йод, залізо, кальцій, великі дози вітаміну С і В. Тому ми пропонуємо приготувати вам італійський пиріг з виноградом. Яблуко, яке необхідно цій випічці, подарує цікавий смак, а родзинки стануть маленькою, проте приємною радістю у тісті. Обсмажений розмарин зробить ваш пиріг загадкою, адже мало хто здогадається, що ж такого незвичайного в ньому. Хочете підкорити серце чоловіка? - Тоді запросіть його на чай з цим чудовим пирогом. Адже саме ця страва нагадає про домашній затишок навіть самому завзятому холостяку.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
18.30

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

480 г

Raisins

100 г

Grape

300 г

Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g

10 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

200 г

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

55 мл

Akvulya Still Water 2l

125 мл

Salt Egypt

10 г

Rosemary

10 г

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

5 г

Preparation steps

01

Поставити опару: розмішати 150 г. просіяного борошна з 10 г. цукру, дріжджами і теплою водою. Накрити опару рушником і поставити в тепле місце на 30-40 хв. У цей час родзинки залити гарячою водою і залишити на 15 хв. набухати.

02

Виноград помити, видалити кісточки, якщо необхідно. Нагріти оливкову олію в сотейнику, всипати листочки розмарину, обсмажити на слабкому вогні кілька хвилин. Трохи охолодити і перемішати половину цієї суміші з виноградом.

03

Яблука помити, очистити, видалити серцевину. Натерти яблука на дрібній тертці. Змішати борошно, що залишилося з 40 г. цукру, сіллю і яблучним пюре. Додати другу половину олії з травами і опару.

04

Вимісити тісто руками на посипаній борошном поверхні кілька хвилин. Родзинки відкинути на сито, обсушити, додати в тісто. Вимішувати ще хвилину. Дати тісту відпочити під рушником 10 хв.

05

Викласти тісто у форму для випікання. Викласти зверху виноград разом з олією, залишивши борти шириною близько 1 см. Посипати чорним перцем і рештою цукру.

06

Накрити рушником і дати піднятися в теплому місці 45 хвилин. У цей час розігріти до 200°C градусів духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Tiramisu with savoiardi biscuits

Tiramisu with savoiardi biscuits

8

30 min