
Сирне печиво з вишнями
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
10 г.
Salt Egypt
3 г.
Cottage Cheese 9%
250 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
125 мл.
7 Flour 1kg
300 г.
Dobryk Baking Powder
12 г.
Cherry Packing 500g
250 г.
Coconut Flakes
60 г.
Preparation steps
01
Яйця збити з цукром, ванільним цукром і дрібкою солі до легкої піни. Додати сир і масло, все перемішати.
02
Всипати просіяне борошно і розпушувач і замісити тісто. Накрити плівкою і поставити в холодильник на 30 хв.
03
Далі відокремити 1/3 частину від тіста і розкачати в пласт товщиною 7-8 мм. Вирізати склянкою кола. Виконати те ж саме з рештою тіста.
04
Перенести на деко застелене папером для випічки.
05
Змастити печиво збитим яйцем, розкласти зверху вишню без кісточок, посипати цукром і кокосовою стружкою.
06
Поставити випікати в духовку при 190°C градусах 20-25 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)