
Салат з тунцем і цикорієм
Ingredients for the recipe
Ingredients
Calvo California canned tuna salad 150g
185г
Onion
1шт
Parsley 70g
1 пучок
Chicory 500g
1шт
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
3 ст. л.
La Espanola Grape Oil 500ml
4 ст. л
Johnprince Apple 70+
1шт
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Злити з тунця рідину, розім'яти його виделкою.
02
Для заправки ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Петрушку помити, обтрусити від води, дрібно посікти. Перемішати цибулю і петрушку, додати оцет і виноградну олію, посолити і поперчити.
03
Цикорій помити, почистити, видалити качан. Нарізати тонкими скибочками. Яблуко помити, розрізати на чотири частини, очистити від зерен, нарізати тонкими скибочками.
04
Перемішати тунець, цикорій і яблука, додати заправку. Подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)