
Салат «Святковий» з рибою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vici Raw-Frozen Glazed Squid Tubes U7 1kg
400 г
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
300 г
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
120 г
Packed Potatoes
360 г
Canned Cucumbers 3l
100 г
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Preparation steps
01
Кальмари помити, розморозити і відварити в підсоленій воді близько 1,5-2 хвилин. Охолодити кальмари і нарізати півкільцями або кубиками.
02
Рибу відварити в підсоленій воді. Дістати з бульйону, охолодити і нарізати невеликими шматочками. Яблука помити, видалити серцевину і нарізати кубиками або шматочками.
03
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді. Воду злити, картоплю трохи охолодити і очистити, а потім нарізати кубиками. Змішати всі інгредієнти, додати за смаком сіль, перець і заправити майонезом. Обережно перемішати і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)