Паста з тунцем та шпинатом - Image

Паста з тунцем та шпинатом

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Паста з тунцем і шпинатом - відмінний і простий спосіб приготувати кулінарний шедевр за лічені хвилини. Смачна і незвичайна страва подарує вам силу, оскільки вона дуже поживна. Крім того, паста багата на корисні речовини. Пам'ятайте моряка Папая? Він був сильним завдяки шпинату, який і вам подарує багато вітамінів і заряд бадьорості. Вам не потрібно переживати через приготування тунця, адже для цієї страви підійде консервований морепродукт. Все що вам потрібно - це зварити макарони, і розмішати їх з тунцем, шпинатом і за смаком з салатом чи приправами. Таку страву можна приготувати навіть для романтичного побачення. Насолоджуйтесь!

Ingredients for the recipe

La Pasta Nidi Pasta 400g
73.40 - 110.00

La Pasta Nidi Pasta 400g

400 g

Ingredients

La Pasta Nidi Pasta 400g

500 г.

Calvo California canned tuna salad 150g

100 г.

Spela Frozen Sliced Portion Spinach 300g

500 г.

Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g

300 мл.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

У сковороді на невеликому вогні розморозити шпинат. Додати до нього консервований тунець (без рідини). Коли суміш закипить, додати вершки і добре перемішати. Проварити близько 5 хвилин.

02

Пасту зварити в підсоленій воді до готовності. Додати пасту в сковорідку з рибно-вершковою сумішшю і добре перемішати. Прогріти близько 3 хвилин і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min