
Хек у золотистій скоринці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fried Hake
500 г
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
100 мл
Salt Egypt
за смаком
Sto Pudiv Corn Flour 500g
100 г
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Рибу миємо, очищаємо при необхідності від луски і нутрощів, вирізаємо всі плавники і нарізаємо невеликими шматочками.Посипаємо шматочки хека сіллю і чорним меленим перцем.
02
У невелику миску вбиваємо курячі яйця. Перемішуємо їх виделкою. Можна додати дрібку солі, якщо риба посолена недостатньо.
03
Шматочки хека занурюємо в яєчну суміш. Нам необхідно, щоб шматочки хека були повністю покриті яєчною сумішшю, тому добре їх занурюємо, кілька разів при цьому перевертаючи.
04
У тарілку насипаємо кукурудзяне борошно. Викладаємо в нього рибу в яйці. Обвалюємо шматочки риби в кукурудзяному борошні з усіх боків.
05
Відразу ж викладаємо підготовлену рибу на розпечену сковорідку з соняшниковою рафінованою олією.
06
Обсмажуємо шматочки хека на середньому вогні з усіх боків до золотистої скоринки.
07
Обсмажену рибу викладаємо на тарілку і подаємо до столу!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)