
Риба з чебрецем та грибами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
1,2 кг.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
100 г.
Lemon
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл.
Garlic
50 г.
Onion
100 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Рибу помити, очистити, видалити нутрощі і зябра. Гриби помити і нарізати кубиками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кубиками.
02
Розігріти половину загальної маси оливкової олії на сковороді. Обсмажити до золотистого кольору цибулю, а потім додати гриби і часник. Тушкувати кілька хвилин, додати сіль, чебрець і перець. Потушкувати ще одну-дві хвилини. Духовку розігріти до 180°C градусів.
03
Нафарширувати овочевою сумішшю рибу. Викласти рибу на деко. Полити рибу оливковою олією, додати сіль і перець. Вичавити на рибу лимонний сік. Поставити деко в духовку і запікати близько 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)