
Люля-кебаб з яловичини
Ingredients for the recipe
Ingredients
TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
1 кг.
Onion
1 шт.
Garlic
1 шт.
Parsley 70g
пучок
Dill 70g
пучок
Cilantro 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
1 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Спершу очистити від лушпиння цибулю та часник. Нарізати їх ножем, цей же крок виконати з петрушкою і кропом.
02
У готовий фарш додати нарізані раніше інгредієнти. Також можна підсипати кінзу, і ретельно все перемішати. Відбити фарш, що утворився, до тих пір, доки він не стане липким. Потім помістити його у холодильник на хвилин 30.
03
Змастити руки рослинною олією і приступити до формування люля-кебаба. Для цього взяти фарш і сформувати з нього щільні ковбаски (розмір вибрати за бажанням), добре притискаючи до дерев'яних шампурів (якщо готувати на мангалі, тоді можна використовувати металеві шампури).
04
Тим часом розігріти духовку до 180°C. Деко застелити фольгою, укласти охолоджені ковбаски і готувати хвилин 15 з одного і з іншого боку. Якщо готувати на мангалі - обов'язково на розжареному вугіллі, і постійно перевертати інтервалом по 10 секунд.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)