Лінивий рататуй - Image

Лінивий рататуй

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Франція багата на вишукані страви. Ми зобов'язані їй не тільки через сири і дорогі вина, але й через масу інших корисних супів, салатів і закусок. Наприклад, лінивий рататуй - традиційне овочеве блюдо прованської кухні, яке народилося десь на берегах Ніцци. Овочі дуже корисні для людського організму, вони приводять його в тонус - особливо в холодну пору. А ледачий рататуй допоможе заощадити вам час на приготування вечері. Баклажани і помідори будуть ніжними і м'якими завдяки майонезу і оливковій олії. Часник і свіжий базилік подарують блюду фантастичний аромат, а бринза додасть пікантності. Не забудьте прикрасити вашу вечерю бокальчиком червоного вина і свічкою і насолодитися романтичною вечором!

Ingredients for the recipe

Eggplant
15.70 - 84.90

Eggplant

per 1 kg

Ingredients

Eggplant

1 шт.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

Garlic

1 головка

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Kiliya Balkan Brynza 45%

6 ст. л.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

1 ст. л.

Auchan Fresh Red Basil 50g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

15 г.

Preparation steps

01

Баклажан надрізати, щоб вийшла гармошка, і вимочити в солоній воді близько 2 годин.

02

Помідори нарізати тонкими кружечками.

03

З бринзи необхідно приготувати пасту - додати до неї січений часник, 1 ст. л. оливкової олії і трохи майонезу. Перемішати до однорідної маси і посипати базиліком.

04

У змащену олією форму викласти баклажан, трохи розкрити його для фарширування і змастити надрізи оливковою олією, що залишилась. У кожен розріз покласти часточку помідора і начинку з бринзи.

05

Запікати 60 хвилин при температурі 180°C.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min