
Грецька закуска - Мелідзано
Грецька закуска Мелідзано - дуже смачна і довго зберігається. Це простий часниково-баклажановий грецький салат, в міру кислуватий і гострий. Всі продукти знайомі, а їх поєднання в цій закусці вас вельми порадує. Можна їсти просто ложкою з хлібом, а можна намазувати бутерброди, лаваш. Для прикраси можна використовувати зелень петрушки і чорні маслини. Для надання більш гострого смаку закуску прикрашають кружечками чилі-перчика. Мелідзано здобуває необхідний смак тільки коли постоїть у холодильнику і трохи застигне. Готується дуже швидко і чудово доповнює м'ясні та рибні страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grilled Eggplant
1 кг.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Parsley 70g
1 пучок
Lemon
1 шт.
Garlic
2 зубчики
Fanni Yogurt 2.2% 750g
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Баклажани вимити, проколоти виделкою в декількох місцях, укласти на деко і запікати в духовці 45 хвилин.
02
Із печених баклажанів зняти шкірку, розім'яти виделкою.
03
Видавити з лимона сік і збити в блендері разом із м'якоттю баклажана, оливковою олією і сіллю.
04
Додати посічену петрушку і часник. Влити йогурт, перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)