
Червона капуста по-німецьки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Red Cabbage
1 кг
Vash Tsukor Sugar 10kg
120 г
Auchan Clove 10g
5 г
Akvulya Still Water 2l
120 мл
Homemade Butter
60 г
Johnprince Apple 70+
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
3 г
Borges Apple Vinegar 250ml
120 мл
Lemon
1/4 шт.
Preparation steps
01
Нашаткувати капусту.
02
Вирізати серцевину яблука, натерти його на тертці.
03
Змішати у великій каструлі капусту з яблуком, цукром, чорним перцем і гвоздикою.
04
Додати оцет і воду, накрити кришкою, поставити на середній вогонь і довести до кипіння.
05
Зняти з вогню, злити рідину і додати свіжовичавлений лимонний сік.
06
Розтопити масло в маленькій каструлі на середньо-повільному вогні і залишити, щоб запінилось і стало золотистим. Зняти масло з вогню і додати в готову капусту разом з лимонним соком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)