
Франкфуртський овочевий суп
Ingredients for the recipe
Ingredients
Food Studio Beef Broth 500ml
2 л.
Carrots
300 г.
Kohlrabi Cabbage
120 г.
Leek
1 шт.
Chilled Bacon
150 г.
Garlic
1 шт.
Cauliflower
500 г.
McCain Veggie P!ckers Frozen Tempura Green Beans 1kg
200 г.
Parsley Root
50 г.
Economix №10 Staples 1000pcs
80 г.
Salt Egypt
1 ч. л.
Thyme, pc
5 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Preparation steps
01
Морква, часник і корінь петрушки почистити, дрібно нарізати. Кольрабі, селеру і цибулю порей нарізати невеликими кубиками.
02
Кольорову капусту розділити на окремі суцвіття. Копчений бекон дрібно порізати і обсмажити в підігрітому маслі.
03
Додати цибулю-порей, моркву, корінь петрушки, кольрабі, селеру, стручкову квасолю, капусту. Все смажити 10 хвилин, помішуючи.
04
Приправити сіллю, додати чебрець і часник. Помідори обдати окропом, зняти шкірку, розрізати на 2 частини. Додати помідори до овочів і тушкувати ще 5 хвилин.
05
Залити бульйоном і варити на слабкому вогні 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)