
Уха по-фінськи
Чим славиться Фінляндія? - Північним сяйвом, красивою природою і, звичайно ж, здоровою їжею. Оскільки ця країна омивається Балтійським морем, то може нагодувати вас свіжою рибкою. А можна не їздячи за тридев'ять земель, самим приготувати юшку по-фінськи і відчути незвичайний смак далекої країни. Її ніжний смак подарує вам нову мрію - відвідати Фінляндію або ж повернутися туди чимскоріше. Юшка дуже корисна не тільки завдяки сьомзі. Корисні речовини та мінерали подарують вашому організму селера, морська сіль і зелена цибуля. Готувати таку страву одна насолода, а ще більша радість - їсти юшку. Приємного!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Piece Salmon
700 г.
Packed Potatoes
350 г.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
70 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
20 г.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
5 г.
Young Onions
1 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Carrots
80 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
20 мл.
Dill 70g
10 г.
Spice Black Pepper Ground
2 г.
Preparation steps
01
Хвости, голову та хребти риби помити, залити водою та варити. Як тільки з'явиться піна, зняти її. Варити бульйон 30-40 хвилин. Окремо взяти моркву, ріпчасту цибулю та кореневу селеру дрібно порізати та припустити на сковорідці в невеликій кількості олії.
02
Коли бульйон приготується потрібно його процідити. Картоплю дрібно порізати та покласти в бульйон. Потім додати в бульйон зі сковорідки моркву, ріпчасту цибулю, селеру та зелену цибулю (порізану). Варити майже до готовності.
03
Потім покласти шматочки філе риби. Налити вершки, посолити, поперчити за смаком та варити уху ще 15 хвилин. Дрібно порізати кріп та додати до готової ухи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores