Уха по-фінськи - Image

Уха по-фінськи

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чим славиться Фінляндія? - Північним сяйвом, красивою природою і, звичайно ж, здоровою їжею. Оскільки ця країна омивається Балтійським морем, то може нагодувати вас свіжою рибкою. А можна не їздячи за тридев'ять земель, самим приготувати юшку по-фінськи і відчути незвичайний смак далекої країни. Її ніжний смак подарує вам нову мрію - відвідати Фінляндію або ж повернутися туди чимскоріше. Юшка дуже корисна не тільки завдяки сьомзі. Корисні речовини та мінерали подарують вашому організму селера, морська сіль і зелена цибуля. Готувати таку страву одна насолода, а ще більша радість - їсти юшку. Приємного!

Ingredients for the recipe

Piece Salmon
499.00 - 537.00

Piece Salmon

per 1 kg

Ingredients

Piece Salmon

700 г.

Packed Potatoes

350 г.

Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g

70 г.

Auchan Green Onions Bundle 75g

20 г.

Kamis in Grinder Sea Salt 90g

5 г.

Young Onions

1 шт.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 мл.

Carrots

80 г.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

20 мл.

Dill 70g

10 г.

Spice Black Pepper Ground

2 г.

Preparation steps

01

Хвости, голову та хребти риби помити, залити водою та варити. Як тільки з'явиться піна, зняти її. Варити бульйон 30-40 хвилин. Окремо взяти моркву, ріпчасту цибулю та кореневу селеру дрібно порізати та припустити на сковорідці в невеликій кількості олії.

02

Коли бульйон приготується потрібно його процідити. Картоплю дрібно порізати та покласти в бульйон. Потім додати в бульйон зі сковорідки моркву, ріпчасту цибулю, селеру та зелену цибулю (порізану). Варити майже до готовності.

03

Потім покласти шматочки філе риби. Налити вершки, посолити, поперчити за смаком та варити уху ще 15 хвилин. Дрібно порізати кріп та додати до готової ухи.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min