
Cалат з креветок та огірків по-китайськи
Досить оригінальний салат в китайському стилі. Салат на смак в міру гострий і трохи солодкий за рахунок цукру і ніжного солодкуватого м'яса креветок. Найкраще в цьому салаті використовувати королівські або тигрові креветки, які будуть добре прикрашати його. Виглядати готовий салат буде дуже ефектно. Це проявляється в першу чергу в колірному поєднанні салатового кольору огірків і зелені і ніжно рожевого кольору креветок. За бажанням можна додати в салат селеру і скропити лимонним соком. Креветки можна відварити або ж використовувати гриль. Загалом вийде дуже смачно, корисно і поживно.
Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
Shrimps 90/120
500 г.
Pickled Cucumbers
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 г.
Salt Egypt
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
20 г.
Novus White Horseradish 200g
10 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Preparation steps
01
Креветки відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити їх. Огірки помити, очистити, нарізати тонкими пластинками. Зелень помити, просушити, подрібнити.
02
Змішати оцет, олію, хрін, цукор, сіль. Замаринувати в цій заправці огірки мінімум на 10 хвилин. У салатник викласти огірки, зверху креветки і посипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)