
Салат із тунця з білою квасолею
Салатів в наш час існує величезна кількість. Їх поділяють на певні категорії. Одні з їх дієтичні (дуже легкі і не калорійні), інші святкові (їх ще зазвичай заправляють майонезом, і в них багато різних інгредієнтів). А є ще й ситні салати. Ось один з таких ми вам і ходимо запропонувати. Це салат з тунця з білою квасолею. Квасоля сама по собі вже досить ситна. Але її потрібно їсти, так як в ній багато цинку і міді. Не кажучи вже про тунець. Як і в будь-якій рибі, в ньому дуже багато фосфору. Крім цього він багатий на жирні кислоти, які важливі для серцево-судинної системи. Помідори відмінно доповнюють весь салат. Він виходить досить ситний, і його можна подавати навіть як самостійну страву до вечері. Або ж з будь-яким гарніром.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Calvo California canned tuna salad 150g
200 г.
Aro Canned Beans in Brine 400g
200 г.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
10 шт.
Pickled Cucumbers
1 шт.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Basil in Pot
1 пучок
Salt Egypt
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
100 г.
Preparation steps
01
Тунець розділити на великі шматочки, перед цим злити рідину. Викласти в миску.
02
Помідори нарізати на невеликі шматочки, яйця зварити круто. Огірки дрібно нарізати. Квасолю зварити.
03
Додати в миску з тунцем помідори, маслини, квасолю і огірки з яйцями. Все перемішати. Базилік дрібно нарізати, змішати окремо з маслом, заправити салат отриманою сумішшю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)