
Томатний соус до шашлику
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fresh Greens Mix 100g
по 3-4 гілочки
Eco Ground Coriander
1 ч. л.
Localista Violet Basil
2 гілочки
Vash Tsukor Sugar 10kg
щіпка
Garlic
3 зубці
Salt Egypt
за смаком
Nash sik Tomato juice 950ml
1 л.
Packed Red Hot Peppers
за смаком
Preparation steps
01
Посолити томатний сік і перемішати. Через деякий час треба спробувати на сіль, адже в холодному, густому соку вона буде розчинятися повільно.
02
Дуже дрібно нарізати зелень. Зубчики часнику розчавити площиною ножа і подрібнити.
03
Додати в сік зелень, часник і суміш спецій.
04
Приправити масу червоним гострим перцем, пам'ятаючи про те, що з часом перець все більше буде проявляти свою пекучість і соус буде ставати все гострішим.
05
Додати цукор, перемішати і дати суміші постояти 15-20 хв.
06
Подавати соус порційно, в піалах. У соус можна занурювати шматочки смаженого м'яса або навіть просто запивати ним м'ясо.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)