
Легка печеня з грибами
Печеня - це звична страва російської кухні. Сам процес готування страви нескладний, тому зробити його може навіть початківець-кулінар. Ця страва відмінно підійде для домашнього обіду і вечері. Воно виходить досить поживною і повноцінною стравою, яка точно не залишить голодними вас і ваших рідних. Картопля з грибами - це завжди смачне поєднання, яке подобається багатьом. Аромат часнику полонить кожного, хто тільки присяде за стіл, а смак страви закохає в печеню всіх, хто спробує творіння господині. Після такого обіду ви будете відчувати ситість і задоволення, пообідавши такою чудовою стравою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
400 г.
Packed Potatoes
550 г.
Carrots
80 г.
Garlic
4 зуб.
KhMZ Sour Cream 20%
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Гриби помити, розрізати на 4-8 частин. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками. Моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці або нарізати скибочками. Духовку розігріти до 180°C градусів.
02
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. У форму для запікання викласти всі інгредієнти, додати сіль, перець, за бажанням трохи рослинної олії. Поставити форму в духовку і запікати близько 40-50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)