
Тістечко кунжутне
Милі і смачні кекси, які припадуть до смаку і дітворі, і дорослим. Хороший десерт як для святкового столу, так і просто для чаювання. Особливий смак цим кексам додають горішки і сухофрукти, які є в цьому десерті. Якщо ви віддаєте перевагу іншим наповнювачам, то їх легко можна замінити на ваші улюблені - це вже справа смаку і фантазії. Нагадаємо тільки, що сухофрукти дуже корисні для людського організму. Тому в цій страві легко об'єдналося корисне з приємним.
Чудовий десерт для всієї родини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Uzbek Dried Apricots
100 г
Ronik Dates 1kg
100 г
Raisins
70 г
Metro Chef Roasted Cashew 500g
100 г
Sesame
100 г
Preparation steps
01
Кеш'ю перебрати і підсушити на сковороді або в духовці до рум'яного кольору. Потім перемолоти в блендері до стану борошна.
02
Курагу, родзинки і фініки добре промити. При необхідності замочити в теплій воді. Фініки очистити від кісточок.
03
У блендер до перемеленого кеш'ю додати сухофрукти і перемолоти до однорідного стану.
04
Кунжут обсмажити на сковороді до золотистого кольору.
05
Рукою сформувати кульку з горіхово-фруктової маси, обваляти в кунжуті і прикрасити горіхами кеш'ю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)