
Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
100 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
100 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
50 мл.
Packaged Semolina
50 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
10 г.
Homemade Butter
20 г.
Chicken Egg C0 1pc
0,5 шт.
Preparation steps
01
Гарбуз очистити і подрібнити в блендері. Нагріти молоко в каструлі, додати гарбуз, тушкувати до напівготовності.
02
Яблука очистити від насіння і серцевини. Подрібнити в блендері, додати в каструлю з гарбузом, тушкувати до готовності гарбуза.
03
Додати в каструлю манну крупу, варити 5 хвилин, помішуючи.
04
Остудити суміш, додати цукор, яєчний жовток і окремо збитий білок, перемішати. Вилити суміш у змащену форму, поставити в духовку до готовності, при температурі 180°C. Подавати при бажанні з морозивом/згущеним молоком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)