Каталонський крем Crema catalana - Image

Каталонський крем Crema catalana

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Представляємо вашій увазі рецепт крему Каталана (crema catalana). Даний крем є найголовнішим каталонським десертом. Його особливістю є те, що традиція поїдання крему 19 березня народилася в Каталонії дуже давно. Саме в цей день 19 березня в Каталонії відзначають закінчення зими і вшановують святого Йосипа, а ще цей день вважається Днем Батька. Це дуже домашня і стара традиція, яка обросла безліччю легенд. Тому сьогодні пропонуємо відчути себе гарячими каталонцями і поласувати даним десертом. Такий чудовий десерт під твердою карамельною скоринкою дуже добре поєднується з печивом або фруктами. А ще дуже добре цей десерт запивати кавою.

Ingredients for the recipe

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
374.30

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

1 kg

Ingredients

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

4 шт.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

350 мл.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

150 г.

Banka Spetsiy Orange Zest 90g

1 шт.

Eco Ground Cinnamon

2 ч. л.

Dr. Oetker Potato Starch 75g

2 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

90 г.

Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g

2 г.

Preparation steps

01

Жовтки збити з цукром.

02

Потім додати цедру 1 апельсина, корицю і крохмаль.

03

Потім потроху ввести вершки та молоко. Збити на повільній швидкості.

04

Далі влити крем у каструлю і варити до тих пір, поки він не стане щільним.

05

Процідити крем через сито, залити у форми для крему і поставити в холодильник.

06

Посипати крем цукром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min