
Запечений перець в маринаді
Ingredients for the recipe
Ingredients
Bell Pepper
1 кг.
Garlic
5 зубчиків
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
150 мл.
Green Basil, pc
1 пучок
John Top Lemon Dressing 230ml
1 ст. л.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Перець вимити й укласти на духову решітку. Під решітку поставити деко, застелене фольгою. Це необхідно, щоб туди стікав сік з перцю.
02
Запікати перець у духовці, розігрітій до 250°С близько 20-25 хвилин. Під час випікання, перець потрібно 1 раз перевернути на іншу сторону.
03
Після випікання перець скласти в поліетиленовий пакет і щільно його зав'язати. Залишити на 10-15 хвилин.
04
Після чого зняти з перцю шкірку і розрізати на 4 частини, над мискою, бо там ще може бути сік. Також в миску вилити сік з деко і з пакета, де підходив перець. Перець скласти окремо від соку.
05
Для маринаду необхідно: часник очистити і дрібно нарізати; базилік вимити, добре висушити і також дрібно нарубати.
06
У миску з соком від перцю додати часник, базилік, сік лимона, за смаком оцет, сіль, перець і оливкову олію. Добре перемішати.
07
У глибоку миску викласти перець, а кожен шар полити маринадом. Маринад повинен повністю покривати перець.
08
Потім миску затягнути харчовою плівкою і прибрати її в холодильник на ніч.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)