
Cпагеті карбонара з фрикадельками і цукіні
Ingredients for the recipe
Ingredients
Minced Pork
300 г.
Chilled Bacon
100 г.
Chumak Spaghetti Pasta 400g
500 г.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
4 шт.
Galichina Cream 33% 950g
250 мл.
Lemon
1 шт.
Dziugas Parmesan Cheese 40%
120 г.
Parsley 70g
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Garlic
2 зубчика
Zucchini
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Спагеті зварити в підсоленій воді.
02
Кабачки цукіні порізати четвертинками.
03
З м'ясного фаршу сформувати невеликі кульки. У сковороді на оливковій олії обсмажити дрібно нарізаний часник протягом декількох хвилин. Потім на сковороду покласти кульки з фаршу і обсмажити приблизно 5-6 хвилин, додати цукіні і нарізаний бекон. Смажити до тих пір, поки бекон не стане хрустким.
04
Натерти цедру лимона.
05
Дрібно нарізати петрушку. Додати петрушку і тертий пармезан до жовтків і ретельно збити. Пасту викласти в миску і залити соусом. Перемішати.
06
Наприкінці перекласти спагеті в сковороду з фрикадельками і перемішати. За смаком додати сіль і мелений перець.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)