Молода картопля в беконі - Image

Молода картопля в беконі

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ніжна молода картопля в хрусткому «одягу» з бекону відразу стає набагато смачніше, ситніше і апетитніше – тепер вона не просто гарнір, а повноцінна друга страва, яка з легкістю замінить м'ясо або рибу. Картоплю можна подати також у якості оригінальної закуски до святкового застілля. Обсмажуючи в олії, бекон починає рясно виділяти сік і аромат, який і вбирає картопля, тим самим набуваючи нові смакові нотки. До речі, якщо Ви любите аромат розмарину або інших ароматних трав, спробуйте зробити в картоплі невеликі надрізи і вставити туди по одній гілочці цієї пряності – страва придбає новий смаковий відтінок. І готувати цю просту закуску зовсім не складно. Приємного Вам апетиту.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Peeled Young Small Potatoes 1kg

8 шт.

Chilled Bacon

8 скибок

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

3 ст.л.

Salt Egypt

за смаком

Kamis Black Pepper Pea Spices

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю добре вимийте і почистіть щіткою, при цьому зберігаючи шкірку. Опустіть в киплячу підсолену воду і відваріть в мундирі до готовності.

02

Після цього злийте воду, картоплю обсушіть і дайте трохи остигнути.

03

Загорніть кожну картоплину в скибку бекону, закріпіть зубочисткою

04

Обсмажте картоплю в беконі на сковороді до появи хрусткої скоринки. Посоліть, поперчіть і відразу ж подавайте.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min