
Лінивий рататуй
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eggplant
1 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Garlic
1 головка
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Kiliya Balkan Brynza 45%
6 ст. л.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
1 ст. л.
Auchan Fresh Red Basil 50g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
15 г.
Preparation steps
01
Баклажан надрізати, щоб вийшла гармошка, і вимочити в солоній воді близько 2 годин.
02
Помідори нарізати тонкими кружечками.
03
З бринзи необхідно приготувати пасту - додати до неї січений часник, 1 ст. л. оливкової олії і трохи майонезу. Перемішати до однорідної маси і посипати базиліком.
04
У змащену олією форму викласти баклажан, трохи розкрити його для фарширування і змастити надрізи оливковою олією, що залишилась. У кожен розріз покласти часточку помідора і начинку з бринзи.
05
Запікати 60 хвилин при температурі 180°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)