
Локшина з креветками в кокосовому молоці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shrimps 90/120
20 шт.
Suree Coconut Milk 165ml
200 мл.
Hot Pepper
1 шт.
Garlic
1 зубчик
Aroy-D Fish Sauce 200ml
1 ч. л.
Chong Soy Sauce 1l
1 ч. л.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
1 ст. л.
Lemon
1 шт.
Chumak Noodles Pasta 700g
400 г.
Cilantro 70g
за смаком
Snickers Creamy Peanut Butter Ice Cream 39g
2 ст. л.
Preparation steps
01
Креветки очистити, залишивши при цьому голови і кінчики хвоста. Так соус буде більш насиченим.
02
Гострий перець очистити від насіння і мембран, промити й нарізати. Часник подрібнити.
03
Розігріти арахісове масло. Обсмажити часник, влити рибний і соєвий соуси, готувати ще півхвилини, після чого додати вино. Через 2 хвилини влити кокосове молоко. Готувати 10 хвилин, після чого додати цедру лимона і чилі. Додати креветки і готувати ще 2 хвилини.
04
Локшину відварити, перемішати з приготованим соусом і влити сік 1 лимона. При подачі посипати зеленню кінзи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)