
Фунчоза з овочами і свининою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
300 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
150 мл.
Salt Egypt
1 ч. л.
Carrots
1 шт.
Kapia Red Sweet Pepper
1 шт.
Oxo Good Grips Cut & Keep Silicone Onion Saver
1 шт.
Garlic
1 зуб.
Sesame
1 ст. л.
Funchoza Corn Noodles Pasta 500g
180 г.
Preparation steps
01
Спочатку свинину нарізати тонкими полосочками. Обсмажити свинину, злегка посолити, на розпеченій сковороді в невеликій кількості соняшникової олії. Свинину періодично перемішувати під час обсмажування.
02
Пока свинина обсмажується, підготувати такі інгредієнти. Моркву почистити і натерти на тертці. Червоний солодкий перець розрізати на половинки, вирізати насіння і перегородки, м'якоть нарізати тонкими полосками. Фіолетову цибулю очистити та нарізати тонкими полукільцями. Подрібнити часник і зелену цибулю.
03
Коли свинина буде готова, викласти її в миску. Налити олію в ту ж сковороду, де обсмажувалася свинина, і викласти туди нарізану цибулю, моркву і перець. Обсмажити до готовності овочів. Додати в сковороду зелену цибулю і часник. Всипати трішки солі і обсмажити хвилину, постійно перемішувати при цьому. Повернути назад в сковороду до овочів обсмажені шматочки свинини. Перемішувати і готувати на дуже повільному вогні 5 хвилин.
04
Поки свинина і овочі разом готуються, приготувати рисову локшину. Залити її холодною водою на 3 хвилини, потім воду злити і залити крутим підсоленим окропом ще на 5 хвилин. Через п'ять хвилин окріп злити.
05
Викласти рисову локшину в сковороду до овочів і свинини. Поставити на повільний вогонь, перемішати фунчозу і готувати так близько 3 хвилин. В кінці всипати кунжут, перемішати ще раз.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)