
Курячі грудки alla Parmigiana
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast Homemade
4 шт.
7 Flour 1kg
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
120 мл.
Homemade Butter
2 ст. л.
Onion
1 шт.
Garlic
4 зубчики
Вино Chateau Perthus Red Dry Wine 13% 0.75l
100 г.
Pink Tomato in Packing
500 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Parsley 70g
1 пучок
Dziugas Parmesan Cheese 40%
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Філе помити, обсушити, добре відбити м'ясо кухонним молотком. У тарілку насипати борошно. Додати сіль і перець. Добре обваляти м'ясо в борошні з двох сторін.
02
На сковороді нагріти оливкову олію. Додати трохи вершкового масла. Викласти м'ясо на сковороду. Обсмажити м'ясо з двох сторін.
03
На сковороду покласти дрібно нарізану цибулю і часник. Обсмажити їх до золотистого кольору. Через 3 хвилини влити на сковороду вино. Додати дрібно подрібнені помідори. Добре перемішати і додати цукор. Тушкувати соус 20 хвилин.
04
Додати в соус дрібно нарізану зелень. Всипати трохи тертого сиру пармезан.
05
Викласти в соус м'ясо і посипати його тертим сиром. Накрити сковороду кришкою і тушкувати м'ясо ще 2 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)