
Яблучний самбук
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 кг
Vash Tsukor Sugar 10kg
0,5 склянки
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Dobryk Gelatin 15g
15 г
Preparation steps
01
Замочіть желатин в 150 мл холодної кип'яченої води і залиште на той час, який зазначено на упаковці.
02
Духовку розігрійте до 200°C.
03
Тим часом яблука очистіть, розріжте навпіл і видаліть серцевину.
04
Противень застеліть фольгою, викладіть на нього яблука, зверху накрийте ще одним листом фольги. Щільно накрийте яблука фольгою і випікайте в духовці до тих пір, поки вони не стануть м'якими - близько 40 хвилин.
05
Желатин доведіть до кипіння і відразу зніміть з вогню (ні в якому разі не кип'ятіть). Остудіть.
06
Запечені яблука остудіть і протріть їх через сито.
07
До отриманого яблучного пюре покладіть цукор і збийте все 2-3 хвилини.
08
Яйця добре промийте з содою і розділіть на жовтки і білки (жовтки нам не знадобляться).
09
Білки з'єднайте з яблучним пюре і збивайте до тих пір, поки маса не збільшиться в об'ємі в 2-3 рази.
10
Потім введіть желатин і збивайте ще 5-7 хвилин.
11
Отриману масу розкладіть у креманки або інший посуд, в якій ви будете подавати самбук, і поставте в холодильник до застигання (на це піде 3-4 години).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)