
Журавлинний мус
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cranberries
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
120 г.
Packaged Semolina
50 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
320 мл.
Akvulya Still Water 2l
400 мл.
Preparation steps
01
Журавлину викласти в невелику миску і розім'яти її товкачем до однорідності.
02
Протерти пюре з журавлини через дрібний друшляк або через складену марлю, щоб віджати сік.
03
Выджимки покласти в каструлю і залити 400 мл. води. Довести до кипіння, варити 5 хвилин.
04
Зняти відвар із вогню і процідити. Віджимки викинути.
05
Відвар повернути в каструлю, додати цукор, добре перемішати і довести відвар до кипіння.
06
Потім всипати, постійно помішуючи, тонкою цівкою манну крупу. І варити близько 6 хвилин, періодично помішуючи.
07
Зняти з вогню і остудити до теплого стану, додати віджатий журавлинний сік.
08
Міксером добре збити, до моменту, коли маса значно побіліє, і збільшиться в об'ємі в 2 рази. Потім поставити в холодильник на ніч.
09
Наступного дня викласти мус в келихи і залити холодним молоком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)