
Картопляний салат із зеленню та вершковим соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
Fresh Greens Mix 100g
100 г.
Onion
50 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Vinnytsia Mustard 125g
20 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
30 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, відварити в підсоленій воді і трохи охолодити. Потім очистити і нарізати кубиками або скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями.
02
Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Яйця зварити в підсоленій воді, очистити від шкаралупи і нарізати скибочками. Вершки змішати з гірчицею, оливковою олією, бальзамічним оцтом. Змішати всі інгредієнти, додати заправку, за смаком сіль і перець, обережно перемішати і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)