
Теплий овочевий салат
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eggplant
1 шт.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
1 шт.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Onion
0,25 шт.
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Develey White Wine Vinegar 6% 250g
за смаком
Homemade Suluguni Cheese 45%
2 ст. л.
Preparation steps
01
Баклажан розрізати вздовж на 3-4 частини. Кожну частину порізати брусочками, перемішати з сіллю і залишити на кілька хвилин. З перців видалити серцевину і нарізати тонкими смужками. Цибулю дрібно порізати.
02
Баклажани віджати і злегка обсмажити до золотистої скоринки на рослинній олії. Перекласти баклажани на тарілку, прикрити кришкою, щоб вони не охололи.
03
Перець обсмажити на олії до м'якості.
04
З'єднати обсмажені овочі, дрібно нарізану цибулю, скропити оцтом, перемішати. Сулугуні натерти на терці і посипати ним салат. Подати теплим на стіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)