
Перемячи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
300 мл.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
40 г.
Salt Egypt
1-2 ч.л.
Top Grade Wheat Flour
500 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
1,5 ч.л.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
400-500 мл.
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
600 г.
Spice Black Pepper Ground
За смаком
Akvulya Still Water 2l
50-70 мл.
Onion
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3/4 ст.л.
Preparation steps
01
Молоко підігріти. Маргарин (масло) розтопити. Борошно просіяти. Налити молоко, рослинну олію (1 ст. л.), маргарин (масло), цукор, сіль (1 ч. л.), борошно, дріжджі. Замісити тісто.
02
М'ясо і цибулю пропустити через м'ясорубку, додати сіль, перець і воду, добре перемішати.
03
З тіста сформувати товстий джгут. Порізати на 16-18 частин.
04
Руками сформувати коржі. У центр коржів покласти начинку. Зібрати края в збірку, залишити в центрі отвір, діаметром 1-1,5 см.
05
У сковороді розігріти олію (олії багато). Перемячі покласти отвором вниз. Смажити на середньому вогні до рум'яної скоринки.
06
Потім перевернути столовою ложкою, в отвір влити гарячу олію, в якій смажаться перемячі, так само смажити до рум'яної скоринки. Смачного!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1) (1).png)












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)