
Ароматний рис з овочами і грибами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Omega Brown Rice 500g
300 г
Carrots
1 шт.
Red Chili Pepper
за смаком
Oyster Mushrooms
150 г
Garlic
1 зуб.
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
1 шт.
Ginger
10 г
Chong Soy Sauce 1l
40 мл
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл
Packed Onion from 3kg
80 г
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Рис залити холодною водою і варити до напівготовності. Моркву помити, очистити, нарізати невеликими кубиками. Перець помити, видалити хвостик і насіння і теж нарізати кубиками.
02
Розігріти половину столової ложки оливкової олії на сковорідці і додати туди моркву, перець, трохи чилі. Додати половину соєвого соусу і готувати кілька хвилин.
03
Часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Імбир помити і натерти на тертці. Додати все в сковорідку і трохи підсмажити кілька хвилин.
04
Гриби помити, нарізати кубиками або скибочками додати в сковорідку. Тушкувати 2-3 хвилини. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати дуже дрібно. Додати цибулю в сковороду з овочами і тушкувати кілька хвилин.
05
Додати до овочів рис, потім другу половину соєвого соусу. Тушкувати близько 7 хвилин. Подавати гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)