Припущенний в червоному вині інжир з ванільним морозивом - Image

Припущенний в червоному вині інжир з ванільним морозивом

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Десерти з фруктів і ягід - це не тільки ласощі, але і здорова їжа. Рецептів таких десертів так само багато, як і різновидів фруктів та ягід. Бархатистий плід інжиру - незвичайний сезонний продукт, який має терпкий солодкий смак, довгу історію і безліч корисних властивостей. У запропонованому рецепті можна використовувати сушений інжир. Існує думка, що якісний сушений інжир смачніший, ніж свіжий. Сушений інжир є рекордсменом серед інших сухофруктів за вмістом клітковини, у зв'язку з цим його вживання гарантує відчуття ситості і покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Припущений в червоному вині інжир з ванільним морозивом порадує своїм смаком і ароматом.

Ingredients for the recipe

Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
549.00

Giacondi Red Dry Wine 12% 3l

3 l

Ingredients

Giacondi Red Dry Wine 12% 3l

300 мл.

Litniy Med Honey 750g

2 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

Dried Figs

110 г.

Badia Cinnamon Sticks 14.2g

1 шт.

Auchan Clove 10g

2 шт.

Limo Velvet Vanilla Ice Cream 75g

за смаком

Preparation steps

01

Змішати в глибокій сковороді всі інгредієнти, за винятком морозива.

02

Поставити сковороду на вогонь, довести до кипіння, при цьому постійно помішуючи.

03

Перекласти інжир в миску зі сковороди.

04

Довести суміш на сковороді до кипіння, варити до зменшення обсягу до 50 мл. Процідити отриманий сироп в миску.

05

Вилити сироп в миску з інжиром. Остудити. Подавати з морозивом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min