
Торт "Снікерс"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 ст. л.
7 Flour 1kg
200 г.
Boiled Condensed Milk
500 мл.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Homemade Butter
200 г.
Fried Peanuts
200 г.
Tuc Original Cracker 100g
200 г.
Preparation steps
01
Спочатку відокремити білки від жовтків. Білки збивати 5 хвилин. Потім додати цукор і збивати ще 10 хвилин. Додати жовтки і знову збити. Додати розпушувач і борошно. Перемішати до однорідної маси.
02
Тісто вилити у форму, яка повинна бути застелена пергаментом. Випікати бісквіт в попередньо розігрітій духовці до 180ᵒC, близько 50 хвилин.
03
В цей час готувати крем. Помити арахіс, потім обсмажити на сухій сковороді і очистити, по можливості, від лушпиння.
04
Крекери поломати на кусочки. Згущене молоко і масло добре збити. Потім додати арахіс і крекери. Перемішати отриману суміш.
05
Готовий бісквіт остудити і розрізати на 2 частини. На нижній корж нанести крем. Накрити другим коржом і поставити в холодильник для того, що б крем трохи охолов.
06
Поки що готувати глазур. Розтопити шоколад, змішати його з молоком. Покрити торт глзур'ю з усіх боків.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)