Залетті (печиво) - Image

Залетті (печиво)

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Залетті - це традиційні венеціанські печива. Венеціанський дух у цього печива на обличчя. Печиво виходить дуже сонячним, тобто приємного насиченого жовтого кольору, завдяки наявності в ньому кукурудзяного борошна. Воно на смак виходить ніжне і розсипчасте, з ароматом родзинок. До того ж, печиво дуже легко готувати. У цьому печиві є деяка простота, але в цей же самий час воно неймовірно смачне. Любителі кукурудзяної випічки особливо будуть насолоджуватися цим печивом. До того ж, воно дуже корисне. Його рекомендують їсти всім у кого є проблеми зі здоров'ям, так як в кукурудзяного борошна міститься дуже багато корисних речовин. Всім радимо і рекомендуємо приготувати дане печиво!

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
18.30

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

100 г

Sto Pudiv Corn Flour 500g

150 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

60 г

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

75 мл

Homemade Butter

50 г

Raisins

100 г

Preparation steps

01

Два види борошна змішати з розпушувачем.

02

Додати родзинки, масло (розм’якшене), молоко і яйце.

03

Замісити тісто.

04

З тіста зформувати печиво, можна повирізати формочками.

05

Випікати у духовці 15 хвилин при 170 градусах.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min