
Булочки-спіральки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
20 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
7 г.
Salt Egypt
7 г.
Top Grade Wheat Flour
450 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
225 мл.
Homemade Butter
40 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Preparation steps
01
Вершкове масло з молоком розтопити на водяній бані. Змішати просіяне борошно, дріжджі, цукор і сіль. Додати борошняну суміш в молочну.
02
Довести тісто до однорідної консистенції. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у тепле місце. Нарізати тісто на 12 частин і скачати з кожного спіраль.
03
Духовку розігріти до 190°C. Яйце з водою збити і змастити ним булочки. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки, поставити в духовку і випікати близько 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)