
Аджика з баклажанами
Якщо ви любите смачні домашні закрутки, якщо ви щоліта робите запаси на зиму, тоді цей рецепт для вас. Справа в тому, що таку аджику можна зберігати довго, хоч всю зиму. Головне, в прохолодному місці. До того ж, робити її не так вже й складно. Зате у вас на столі завжди буде смачна заправка до різних страв. Особливо важливо, що ви робите її самі без хімічних виробничих добавок, а значить аджика буде містити в собі тільки корисні компоненти. Адже кожен овоч по-своєму корисний. Наприклад, баклажани впливають на рівень холестерину, вони його знижують. А також цей овоч низькокалорійний. У червоному перці багато бетакаротину. Помідори теж мають дуже багато корисних властивостей, які навіть перерахувати складно. У результаті ми маємо смачну домашню аджику, яка підійде майже до будь-якої страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kappa Sweet Pepper
1 кг.
Pink Tomato in Packing
1,5 кг.
Red Chili Pepper
100 г.
Garlic
100 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
100 мл.
Diamir Tuna in Vegetable Oil 80g
200 мл.
Salt Egypt
за смаком
Grilled Eggplant
1 кг.
Preparation steps
01
Підготувати і очистити всі овочі: видалити насіння з перця, нарізати овочі невеликими кубиками і пропустити через м'ясорубку.
02
Перемішати, додати масло і сіль (за смаком). Помістити на вогонь і варити протягом 50-60 хвилин на невеликому вогні.
03
Наприкінці варіння додати оцет і вимкнути вогонь.
04
Аджику перелити в чисті, стерилізовані банки, закатати стерилізованими кришками.
05
Охолодити і зберігати в прохолодному місці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)