
Соус з картоплі та часнику
Прекрасний, цікавий і яскравий картопляно-часниковий соус. Французи вважають, що, якщо ви освоїли приготування соусів, то ви вже дуже непоганий кухар. Адже соусом можна додати яскравість і потрібні акценти будь-якій страві, зробити її більш насиченою і смачною. Саме тому такий соус краще взяти на замітку кожній господині. Його можна подати до звичайних і простих парових, варених або запечених страв з курки, риби або м'яса. І навіть найпростіша страва стане особливою, цікавою і вишуканою. Також можна додати до нього подрібнену свіжу зелень, гриби і трохи вершків, тоді соус стане ніжнішим.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
600 г.
Garlic
2 зуб.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Lemon
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Подрібнити картоплю і часник в блендері.
02
З лимона вичавити сік, одати до картоплі з часником. Додати також сіль, перець і масло. Ще раз подрібнити до однорідної консистенції.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)