
Тімбал з авокадо і тунця
Тімбал являє собою якусь подобу французького тартара: салат, всі інгредієнти якого викладаються шарами. Пропонований нами тімбал з авокадо і тунця – щось новеньке у Вашій домашній колекції рецептів. Такий салатик ніколи не набридне, адже його готують далеко не кожен день і не на кожен випадок. Вся справа в екзотичному плоді авокадо, хвойно-горіховий смак якого додає родзинку будь-якій страві. У нашому випадку авокадо збивається блендером в пюреобразну масу разом із соком лимона і часником, і викладається нижнім шаром. Салат виходить смачним, поживним і корисним. Оригінальне оформлення і ефектний вигляд робить цю чудову закуску головною прикрасою Вашого святкового столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Avocado 500g
1 шт.
Pink Tomato in Packing
1 шт.
Calvo California canned tuna salad 150g
150 г
Basil in Pot
20 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл
Salt Egypt
за смаком
Lemon
20 г
Garlic
10 г
Preparation steps
01
Розрізати авокадо навпіл, видалити кісточку.
02
У блендері зробити із авокадо пюре, збризнути його лимонним соком і додати 1 чайну ложку оливкової олії, зубчик вичавленого часнику і сіль за смаком.
03
Біля основи помідора зробити надріз хрест-навхрест, опустити на 1-2 хвилини в окріп.
04
Охолодити, очисттти від шкірки і порізати кубиками, насіння і сік видалити.
05
На тарілку викламти шар авокадо, потім порізаний помідор, а зверху консервований тунець.
06
Прикрасити базиліком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)