
Багатошаровий салат з куркою і гранатом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
80 г.
Elite Pomegranate
130 г.
Packed Potatoes
300 г.
Walnut
100 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
150 г.
Carrots
300 г.
Salt Egypt
за смаком
Chicken-Pineapple Pizza
240 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Grana Padano 32% cheese
300 г.
Preparation steps
01
Картоплю і моркву помити і відварити до готовності. Потім злити воду, охолодити, очистити, натерти на крупній тертці. Яйця відварити до готовності і охолодити. Потім очистити і нарізати.
02
Курку (наприклад, куряче філе) відварити в підсоленій воді. Цибулю очистити від лушпиння, ошпарити окропом і подрібнити. Волоські горіхи подрібнити ножем. Сир натерти на крупній тертці.
03
Гранат розібрати на зерна. Укласти в салатник шарами в такій послідовності: цибуля, картопля, курка, горіхи, яйця, морква (кожен шар трохи посолити), сир, майонез і зерна граната. Поставити салат на 1 годину в холодильник, а потім можна подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)