
Курячий салат з персиком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
350 г
Onion
0,3 шт.
Melnyk Sad Farm Peach
1 шт.
Almond
60 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
60 мл
Fresh Greens Mix 100g
1 ч. л.
Garlic
1 зуб.
Vita Verde Bright Lettuce 120g
20 г
Celery Stalk
50 г
Raspberry
120 г
Oranges 1kg
2 шт.
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
60 мл
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Litniy Med Honey 750g
2 ч. л.
Preparation steps
01
Відварити куряче філе, охолодити і нарізати кубиками (або розділити на волокна).
02
Порвати листя салату на шматочки і покласти у велику миску.
03
Додати куряче філе.
04
Дрібно нарізати цибулю і селеру, додати в миску.
05
Нарізати персики часточками, додати в салат.
06
Додати малину і рубаний мигдаль
07
Соус: змішати в банці з щільною кришкою апельсиновий сік, оливкову олію, оцет, зелень (за смаком), сіль, подрібнений часник і мед. Закрити і ретельно збовтати.
08
Заправити салат соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)