
Запечена паста з цукіні і сиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Casa Rinaldi Calabresi Pasta 500g
200 г.
Homemade Butter
40 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
4 стеблі
Zucchini
400 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 50гg
125 мл.
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
100 г.
Mozzarella Cheese Lel 45%
100 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
75 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180°C. Відварити пасту в трохи підсоленій воді до повної готовності, воду злити.
02
Сковороду поставити на вогонь, покласти вершкове масло, розтопити, всипати нарізану зелену цибулю, смажити протягом 1 хвилини, додати натерті цукіні, готувати протягом 4 хвилин, до м'якості. Остудити.
03
У мисці змішати яйця, вершки, рікоту, моцарелу і половину натертого пармезану, перемішати, додати в кінці пасту, повторно перемішати всі інгредієнти.
04
Викласти масу із пасти в цукіні на сковороду. Перемішати, посолити і поперчити, додати спеції.
05
Змастити форму для випікання маслом. Викласти масу зі сковороди, посипати тертим пармезаном. Випікати протягом 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)