
Тортилья з картоплею, сиром і кедровими горішками
По-іншому або простіше цю страву можна назвати картопляною запіканкою з сиром і горіхами. Цей рецепт до снаги навіть тим, хто не дуже вправний в кулінарії. Та й часу на приготування піде зовсім небагато. Цей рецепт можна навіть віднести до тих, які робляться на швидку руку після важкого робочого дня. Адже досить зробити заправку до картоплі, яка б приємно доповнила всю страву. Сир додає їй ніжності, ну а часник, звичайно ж, дарує особливий аромат. Ваші рідні ще з порогу відчують приємний аромат нової страви, якою ви захотіли їх порадувати. І не сумнівайтеся, вони подарують вам вдячні погляди і проситимуть добавки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
450 г.
Chicken Egg C0 1pc
6 шт.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Garlic
1 зуб.
Kilojo Dried Pine Nut 50g
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і нарізати шматочками. Відварити її в підсоленій воді близько 7-10 хвилин. Форму змастити вершковим маслом. Викласти у форму картоплю. Розігріти духовку до 200°C градусів.
02
Сир натерти на тертці. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати яйця, сир, часник, сіль і перець. Збити суміш до однорідного стану і залити у форму з картоплею. Поставити форму в духовку і запікати близько 20-25 хвилин. По закінченню часу дістати і посипати кедровими горіхами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)