
Солодкі картопляні оладки з яблучним соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
600 г.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Top Grade Wheat Flour
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
360 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
15 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Preparation steps
01
Помити і очистити картоплю, натерти її на крупній тертці. Зайву рідину максимально віджати. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
У мисці змішати картоплю і цибулю, додати сіль, яйце і борошно. Замісити тісто однорідної консистенції. У сковороді розігріти олію і викладати оладки ложкою. Смажити по кілька хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.
03
Яблука помити, очистити, видалити серцевину. Покласти яблука в сотейник, додати кілька ложок води і тушкувати близько 20 хвилин. Потім подрібнити блендером до однорідного стану. Подавати картопляні оладки, посипавши цукром та поливши яблучним соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)