
Спагеті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Garlic
1,5 шт.
Parsley 70g
190 г.
Packed Onion from 3kg
0,5 шт.
Rizzoli Salted Anchovies 850g
2,5 шт.
Aro Sliced Olives 4250ml
2 ст. л.
Iberica Capers 250g
1,5 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3,5 ст. л.
Chumak Spaghetti Pasta 400g
300 г.
Preparation steps
01
Змішати в блендері часник, цибулю, петрушку, посолити і поперчити за смаком, додати оливкову олію, перемішати до однорідної маси.
02
Поставити каструлю з водою на вогонь, посолити, довести до кипіння, відварити спагеті. Витягнути спагеті на 1 хвилину раніше, ніж вказано на упаковці.
03
Спагеті залишити в каструлі, воду злити, додати трохи оливкової олії, перемішати. Після чого, перекласти їх в тарілку.
04
Зверху на спагеті вилити суміш із блендера, викласти нарізані анчоуси, оливки, каперси.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)